Αρχική Σελίδα Το Κέντρο Ποιοί Είμαστε ΕπικοινωνίαΧρήσιμα Links
 
Το Κέντρο


Σε έναν χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο, στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης, προσφέρεται λογοθεραπευτική αγωγή, από τα μέσα περίπου του 2004.

Έχοντας ως βασική μας αρχή, τον σεβασμό όλων εκείνων των παραμέτρων που εγγυώνται και διασφαλίζουν ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο αποτέλεσμα, και με καρφωμένο το βλέμμα στις εξελίξεις που συντελούνται παγκοσμίως, τόσο στην επιστήμη της Λογοθεραπείας όσο και στους συγγενείς κλάδους, προτείνουμε λύσεις σε διαταραχές του Λόγου, της Ομιλίας και της Φωνής.

Με την συμμετοχή μας σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, που λαμβάνουν χώρα τόσο στον ελλαδικό όσο και στον γερμανόφωνο χώρο, ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις και τις καινούριες θεραπευτικές προτάσεις, που προκύπτουν στον χώρο της Λογοθεραπείας.

Η προμήθεια όλου του θεραπευτικού υλικού γίνεται από χώρες και εταιρείες που έχουν μακρά παράδοση και εμπειρία στην κατασκευή του, και πληρούν όλα τα standards που έχει θέσει η διεθνής επιστημονική κοινότητα. Η ανανέωση του υλικού γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με μοναδικό στόχο την διατήρηση του ενδιαφέροντος των εμπλεκομένων πλευρών, τόσο δηλαδή του παιδιού όσο και του ίδιου του Λογοθεραπευτή.


Kάντε κλικ στις φωτό
για μεγένθυση

Αρχική Σελίδα Το Κέντρο Ποιοί Είμαστε Διαταραχές Επικοινωνία Χρήσιμα Links